Ferieavvikling

Etter å ha avsluttet årets feltarbeid med en frisk snorkletur i elva i går, konkluderer jeg med at sesongen har vært både begivenhetsrik og spennende, med masse fine opplevelser, trivelige bekjentskaper og spennende prosjekter. Det er nå på tide med en ferie, og jeg opplyser om at tilgjengeligheten min vil være begrenset en periode fremover.

De av dere som etterspør mer om resultatene fra årets sesong, vil få det presentert her på hjemmesiden vår når jeg er tilbake.
gregar-barikmo-holaks-13-kg-14-7
Her poserer Gregar Barikmo med en flott laks han har sendt inn til gjenutsettingskonkurransen. Jeg ber om at alle som har bidrag til konkurransen, men som ikke har sendt de inn enda, om å gjøre det innen 1. desember.

Hvis dere ønsker å komme i kontakt, er det best om dere sender en e-post til post@lakselva.no, så svarer jeg når anledningen byr seg.

Med vennlig hilsen,
Egil Liberg
Lakselv grunneierforening