Camp Villaks 2017

Etter fjorårets suksess med Camp Villaks gjentar vi arrangementet også i 2017.

Årets camp avholdes 5. – 6. august.

Camp Villaks er et rekrutteringsprosjekt Norske Lakseelver har sammen med Norges Jeger- og Fiskerforbund, med støtte fra Miljødirektoratet og Sparebankstiftelsen. I Lakselva arrangeres campen i fellesskap av Lakselv JFF og Lakselv grunneierforening. Målet er at flere ungdommer skal oppleve den fantastiske følelsen når laksen napper i flua, når adrenalinet pumper så du rister, når du er så lykkelig at du hyler av glede, og du virkelig kjenner at du lever. Vi ønsker at flere skal oppleve dette, og aller helst at flere ungdommer skal oppleve dette og forbli sportsfiskere livet ut.


Dennis som deltok på fjorårets camp med god kontroll på spey-castet!

Camp Villaks er en fiske- og friluftscamp som arrangeres over hele landet fra midten av juni til slutten av august. Dette er et lavterskel tilbud som all ungdom kan bli med på, og det kreves ingen bakgrunnskunnskap eller eget fiskeutstyr. Guiding og instruksjon er inkludert i alle camper, og likeså utlån av diverse fiskeutstyr. Pris per deltaker er kr 400,-. Aldersgrense født mellom 1999 – 2002.

På nettsiden www.campvillaks.no ligger all informasjon om alle campene, samt lenke til påmelding for campen i Lakselva.