Siste dagen i juni

Vi er inne i den siste dagen i juni, sola skinner og gradestokken viser pene 19 grader. Vannstanden i elva er synkende, og det blir spennende å se hvordan de høye temperaturene vil påvirke vannstanden de neste dagene. Det er fremdeles en god del snø igjen i fjellene, men akkurat hvor mye det vil ha å si for elva må vi bare vente og se.


Trass i veldig høy vannstand i hele juni måned og få tilgjengelige fiskeplasser har det blitt tatt en del laks i elva. Per nå ligger snittvekta på den innrapporterte fisken på 10 kilo! Legg forøvrig merke til hvor grønt og frodig det er i ferd med å bli!


Det meste av laksen har blitt tatt i sone 3, men med synkende vannføring vil vi nok se stadig mer fisk fra de andre sonene også.


Pahanmukka begynner å se giftig ut. Det står nok noen og lurer i innersvingen her…


I sone 1 har det vært mye leire i i vannet, og dermed dårlig sikt. Med den fallende vannstanden klarner også vannet opp, og laksen finner flere stoppesteder her nede.

Jeg ønsker dere en god helg, og ikke minst skitt fiske!