Damenes aften

Vi følger opp fjorårets suksess, og gjennomfører Villaksens dag som Damenes Aften også i 2017.

Vi inviterer derfor alle (potensielt) fiskeinteresserte jenter og damer til en introduksjonskveld til laksefiske i Lakselva.

Vi møtes i gapahuken på Pahanmukka fredag 14. juli klokken 17, og holder liv i bålet frem til klokken 22. Vi har fått tak i et par kyndige kasteinstruktører som vil gi tips og opplæring i fluefiske. Deltakerne har tilgang til fiskeutstyr og bekledning, men man kan gjerne ta med eget utstyr hvis man foretrekker å bruke det. Vi tenner også opp i bålet, koker kaffe og serverer litt enkel mat.

Arrangementet er gratis, og du trenger bare å møte opp, gjerne med en venninne som også er interessert. Vi har fått innvilget fritak for fiskeravgift for deltakerne i det tidsrommet vi arrangerer, så det trenger du heller ikke å tenke på.

Det vil være muligheter til å låne fiskeutstyr og vadere, men hvis du har eget utstyr må du gjerne ta med det.

Vi ses!