Oppsummering av Damenes aften/Villaksens dag

Fredag 14. juli arrangerte vi Damenes aften/Villaksens dag på Pahanmukka i sone 2 for andre året på rad. Vi var sånn passelig heldige med været, og det møtte nesten 20 interesserte damer for å være med på arrangementet.


Mads viser frem spey-kastet for nysgjerrige deltakere.

Laksefiske er i stor grad en mannsdominert aktivitet, og damenes aften er et uhøytidelig gratis (lavterskel)tilbud for de som måtte være nysgjerrige på denne sporten, og hva den innebærer. Som en del av arrangementet søker vi Miljødirektoratet om fritak for fiskeravgift under selve arrangementet, og vi hyrer inn et par kasteinstruktører som kan vise frem fluefiske.


I påvente av at det skulle bli ledig utstyr, ble det servert mat og fiskeskrøner.

En takk til Mads fra Olderø Fly Fishing og Andreas som tok seg tid til å instruere, og til Intersport som ga oss god pris på noe av ekstrautstyret vi måtte kjøpe inn til kvelden!


Det ble også tid til litt individuell oppfølging, og her kan det se ut som at det gis tips om hvor snøret skal legges for å få til et godt spey-kast (Foto: Ida Øie).


Når deltakerne etter hvert også begynte å utveksle erfaringer seg i mellom, kan vi si at det ble en suksess!

Takk for en hyggelig aften – håper vi ses igjen ved elva!

PS! Vi kan med sikkerhet si at i hvert fall en av deltakerne ble hektet, for det ble solgt fiskekort til vedkommende i dag!